MISIUNE

Indiferent dacă vrem sau nu, fiecare din noi este responsabil de transmiterea mai departe a unor principii și valori fără de care viața nu ar putea exista, cu atât mai mult atunci când ești în postura de părinte.  

Din dorința de a împărtăși cu ceilalți aceste valori, într-un mod în care le păstrăm vie semnificația, ne-am asumat misiunea de a folosi educația ca pe o carte deschisă, în care copii vor găsi răspunsuri pentru o viață reală, fericită și împlinită. Hai să creștem împreună și să educăm pentru viitor!

VIZIUNE

null

O viață echilibrată se construiește încă din primii ani de viață, de aceea, ne propunem să ajutăm, să ghidăm și să susținem dezvoltarea completă a fiecărui copil în parte. Abordând o atitudine pozitivă față de copil, bazată pe libertate, respect și independență, alături de stabilirea unor limite clare și simple, îl vom ajuta să se simtă în siguranță să descopere și să exploreze toate posibilitățile pe care i le oferă lumea din jurul său.

Pentru asta urmărim să îi oferim copilului tău un mediu educațional stimulator, care să-i permită dezvoltarea atât fizică cât și cea personală, socială și emoțională.

VALORI

 • null

  1.CREDINȚA

  „Credința în Dumnezeu este cea mai importantă valoare pe care o poți transmite copiilor tăi. Ea susține toate celelalte valori. Fără ea, valorilor le lipsesc fondul și semnificația. Valorile ar deveni mai degrabă lucruri pe care le facem – acțiuni în afară – , decât consecința naturală a prezenței lui Dumnezeu în mințile și inimile noastre.” (Donna J.Habenicht)

 • null

  2.RESPONSABILITATE

  ”Dacă vrei ca și copiii tăi să rămână cu picioarele pe pământ, așază responsabilitatea pe  umerii lor.” (Abigail Van Buren)

 • null

  3.EMPATIE/BUNĂTATE:

  ”Orice copil are nevoie de încurajare continuă, la fel cum o plantă are nevoie de apă. Încurajarea presupune empatie și o abordare a lumii din perspectiva partenerului. Trebuie să învățăm mai întâi ce este important pentru partener.” (Gary Chapman)

 • null

  4.RECUNOȘTINȚĂ

  ”Recunoștința este abilitatea de a experimenta viața ca pe un dar.” (John Ortberg)

 • null

  5.PERSEVERENȚĂ

  ”Suntem ceea ce facem în mod repetat. Prin urmare, excelența nu este doar o acțiune ci un obicei.” (Aristotel)

 • null

  6.DEVOTAMENT

  „Devotamentul este noblețea însăși.” (Balzac)

 • null

  7.INTEGRITATE

  ”Lucrurile simple întreprinse în mod constant, cu viziune și integritate, te vor ajuta să te transformi dintr-un individ obișnuit într-unul extraordinar.” (Jim Dornam)